Kunst

Vi har fått noen japanske venner som er kunstnere. Disse hadde et opplegg hjemme hos en eldre og mer kjent kunstner i byen. Dette ble vi invitert på, og vi storkoste oss. Vi er takknemlig for å få lov til å ta del i et kunstnermiljø her i Kobe. Flotte mennesker!

Friends invited us to join an art-event with children. We had so much fun! Wonderful people!

IMG_2277

Inni huset var det et flott atelier på loftet. Det var fylt opp av diverse kunstverk som vi kunne gå rundt å se på.

IMG_2282

Utenfor huset på gårdsplassen var det laget til en plass hvor kunst ble produsert. Både Alf Ivar og Benjamin koste seg med å male med det fine utstyret og fargene som var der. Voksne og barn laget kunst side om side. Baksiden av en tapet var materialet vi malte på. Tapet er et solid material, noe som gjorde at de kunne sy sammen de ulike kunstverkene med tykk trå slik at det hele ble et stort bilde tilslutt. Dette fikk vi dessverre ikke tatt bilde av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s