Venner

Det kjekkeste i livet er å bli kjent med andre mennesker! Det å dele sine egne og høre andres historier om livets oppturer og nedturer er rikdom! Vi har blitt velsignet med å få japanske venner i nabolaget med unger i tilnærmet samme alder som Benjamin og Alf Ivar. Det er venner som ønsker å komme på besøk til oss og som vi liker å komme til. Vennskap er alltid sårbare når de just er etablert, så vi håper og ber om at vi skal få lov til å bevare dette som er startet.

IMG_2008

It have been so great to get to know new people in our neighborhood. To share about life and to be together with people bring so much happiness and blessings in our life! We hope that the relationships that we have started will endure.

Foruten venner i nabolaget, har vi gode relasjoner til flere mennesker i あおたにkirke. Vi er imponert av menneskene der! Det krever sannelig mot og krefter å vokse opp som kristen og å være kristen i et samfunn med tradisjoner og  forventninger som ikke er preget av kristen tro i det hele tatt. Vi kjenner bare til fordelene og utfordringene med å være nordmann og kristen. Vi ser frem til å stadig lære mer om fordelene og utfordringene med å være japaner og kristen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s