Japantreff

I dag hadde vi Japansamling på generalforsamlingen til NLM. Dette var en samling for de som har en relasjon til Japan og de fleste har vært, er eller skal ut som misjonærer. Det var en veldig flott å få møte alle sammen og vi ble både inspirerte og ydmyke på samme tid.

0EB00A66-BA8F-4511-B6BF-A26F3F1BBE1E

En av de som var tilstede var Synnøve Finnseth som sammen med mannen, Per, har vært misjonærer i Japan i en årrekke fra 50-tallet til 90-tallet. Synnøve og Per er nordlendinger og har bodd lenge i Sørreisa som er veldig nærme Finnsnes, der Ole Bjarne er fra og der vi har bodd de siste fire årene. Det var flott å se henne selv om vi av ulike grunner ikke fikk snakket med henne. På bildet står hun sammen med Liv Bakke Magerøy som er stedlige representant frem til august. Det er godt å møte de som har vært i samme situasjon som oss.

Resten av juli skal vi bruke sammen med familiene våre før vi skal på misjonærkurs i Oslo fra 30. juli. Vi blir da i Oslo fremt til avreise 19. august. Det nærmer seg.

Hilsen Tone og Ole Bjarne, Alf Ivar og Benjamin

En kommentar om “Japantreff

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s