Misjonærinnvielse og forbønnshandling

Misjonærinnvielse i nord


Søndag 17. juni ble vi innviet til tjeneste som misjonærer i Norsk Luthersk Misjonssamband, NLM. Dette fant sted på Nordborg vgs på Finnsnes og Finnsnes misjonsforsamling var vertskap. Lars Gaute Jøssang (hovedstyreformann), Thor Fremmegård (hovedstyremedlem og lærer på Fjellheim bibelskole), Øyvind Åsland (generalsekretær i NLM), Olav Vestbøstad (regionleder for blant annet Japan), og Øystein Hitland (regionleder region nord) ba for oss og innviet oss. Ole Bjarne sine søstre sang, og Ole Bjarne sang sammen med dem på en sang fra deres nye CD (link nederst). 

Vi hadde en veldig flott dag med mange inntrykk. Det var veldig fint å bli bedt for og sendt på en så konkret måte. 

Forbønnshandling i sør


Siden Tone kommer fra Sørlandet ble det også gjort en markering i Misjonshuset i Kristiansand. Søndag 24. juni ble vi bedt for og presentert. Dette var også en god opplevelse for oss.

Vi er veldig takknemlig for alle som kom og delte begge disse dagene med oss, alle som bidro med alt fra pianospill til kakebaking og til alle som har sagt de vil være med å be for oss. Så må vi også takke Gud vår far, som har lagt det sånn til rette at vi kan få reise ut for NLM. 
Dersom du vil kjøpe CDen som Ole Bjarne og søstrene har spilt inn kan du bestille den eller høre den på trasdahls.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s