姫路 = Himeji

Kirkepresidenten spurte om ikke Ole Bjarne kunne synge på jubileumsmøtet i Himeji søndag 23.juni, og avsted dro vi hele familien!

Thank you for inviting us to this jubileum! Nice church and nice fellowship!

Vi ankom så tidlig at Alf Ivar, Benjamin og Tone fikk med seg søndagsskolen, mens Ole Bjarne fikk deltatt på bønnemøtet før søndagsmøtet:

IMG_3107

På denne søndagsskolen var det først masse lek i rommet til kirkas tidligere barnehage som lå vegg i vegg med kirka. Deretter sang vi sammen, og så en film. Guttene klarte seg fint i de nye omgivelsene og med det uforutsigbare opplegget. Det er klart at to misjonærbarn på besøk får ekstra mye oppmerksomhet, men også det klarer Alf Ivar og Benjamin å takle på hver sin gode måte. Vi er stolt av guttene våre! Det var en flott søndagsskole hvor de fremmøtte barna så ut til å stortrives.

Siden vi hadde spist frokost litt tidligere enn vanlig, lurte vi oss ut av søndagsskolen og tok oss en liten matbit i bagasjerommet før gudstjenesten begynte:

IMG_3109

Søndagsskolen var med på første del av søndagsmøtet, og kirkepresidenten formidlet Guds ord ved å bruke artige dukker. Dette synes Alf Ivar og Benjamin var skikkelig stilig og tøft.

IMG_3141-2

Barna gikk deretter ut for å leke igjen litt til i rommet til barnehagen for deretter gå hjem. Alf Ivar og Benjamin ville gjøre sånn som de nå gjør hver søndag når vi går i Aotani kirke; leke med små, medbrakte leker i benkeradene. Vår kollega Kari Opperud var denne søndagens taler.

IMG_3139IMG_3112

Ole Bjarne sang en sang på gudstjenesten, deretter sang han tre sanger på ettermøtet når vi spiste lunsj sammen.

IMG_3114

Ole Bjarne synger majoriteten av sangene på japansk. Denne søndagen sang han blant annet sangene «Above all» og «Amazing grace».

God lunsj spiste vi, og de insisterte på at guttene våres skulle få voksen lunsj-porsjon. Så Ole Bjarne og Tone var riktig så gode og mette etter denne lunsjen. Vi opplevde fellesskapet som godt. Alle fikk anledning til å stille oss spørsmål som vi måtte svare på. Spørsmålene vi fikk handlet mye om mat, og det var flott å fortelle om hvor godt vi synes den japanske maten er.

IMG_3138

Det ble en lang dag for Alf Ivar og Benjamin, så den siste delen av jubileumssamlingen brukte guttene og Tone ute i lekeapparatene utenfor kirka. Dinosauren lignet på Linkus, noe som gjorde lekingen kjempegøy! Hvem skulle trodd at Linkus faktisk bor i Himeji?! Linkus er barnemaskoten til den norske organisasjonen vi jobber for (NLM).

På vei hjem kjørte vi forbi den flotte borgen/slottet som finnes i denne byen. Vi gleder oss til å dra tilbake for å få sett det skikkelig:

IMG_3136

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s