Venner 友だち

Costoco er et stort varehus med amerikanske varer. Jevnlig drar vi til dette varehuset for å kjøpe blant annet Nutella, kyllingfileter, ost som ikke er ferdig oppkuttet og annet som vi ikke finner så lett i de vanlige dagligvarebutikkene. Det er ikke til å legge skjul på at det hovedsakelig er Alf Ivar og Benjamin som er årsaken til det hele. Det er annerledes mat i Japan enn hva vi har i Norge. Bare det at maten spises med spisepinner gjør at blant annet kylling og alt annet kjøtt i vanlige butikker er kuttet opp på en helt annen måte. Det er mange i Japan som ikke spiser brød. Det gjør at utvalget av pålegg ikke er så stort. Det er viktig for oss å legge tilrette for at Alf Ivar og Benjamin får en naturlig og gradvis tilvenning til den japanske maten. De har nok å bryne seg på ellers om ikke de må gjøre det i forhold til maten vi lager og spiser sammen.

Vennene våre her i nabolaget har hørt mye om Costoco, men hadde aldri vært der selv. Da var det ekstra gøy og koselig å ta dem med oss dit på handletur. Endelig var det en liten ting vi kunne gjør for dem etter alt det de har gjort for oss.

Fun to go shopping with friends!

IMG_2903

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s