あおたにkirke

Advent og jul nærmer seg med stormskritt. Det er rart å bo i et land som pynter til jul i butikkvinduer og i gatene uten at så mange av dem vet at julen er en høgtid der kristne feirer at Jesus ble født, at Gud ble menneske for å kunne frelse og gjennopprette.  Japan har som mange andre ikke-kristne land imponert den komersielle delen av julen. Men i den japanske kirka er julens kristne innhold klart og tydelig!

Mellom søndagsskolen og søndagsmøtet ble det øvet inn kristne julesanger med klangstaver. Vi er imponert over hvor flinke barna er til å følge notene. Musikken med klangstavene skal fremføres 23.desember. Det blir flott!

IMG_2323

Alf Ivar og Benjamin har så mange ulike venner i kirka. Det er noen få barn som bare er litt eldre enn dem, også er det ofte innom noen ungdom.

Det er spennende å se hvordan ungdom kan finne på å bruke kirkens lokal på en søndag for å lese til en prøve eller til en eksamen. Det er kanskje en av studentene som er kristne, resten følger bare med fordi det er et fint sted å sitte sammen og studere. Ungdommen er altså så flinke og flotte mennesker! Kjekt å få møte dem jevnlig og å ha kontakt med dem på de sosiale mediene ellers. Vi gleder oss til neste gang noen av dem har anledning til å komme på besøk til oss igjen.

We are impressed by the student who are reading to a test or an exam. Lovely people! They are very welcome to visit us in our home!

Etter et flott søndagsmøtet var det rundvask i kirka. Alle mann i arbeid! Det serveres lunsj etter hvert søndagsmøtet. Denne søndagen ble ikke lunsjen servert før hele kirka var vasket ned. Og Ole Bjarne fikk i oppgave å vaske øverst på vinduene der de andre ikke rakk opp. Kirka ble deretter pyntet med juledekorasjoner. Det var en god opplevelse å være med å vaske kirka ren nå før advent- og juletiden.

IMG_2313

It was a nice experience to help with cleaning the church. Thank you!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s