あおばえん barehage

Fra første dag i Japan har Alf Ivar og Benjamin gått i あおばえん(Aobaen) barnehage. Denne barnehagen er eid av NLM (Norsk Luthersk Misjonsamband), og er en japansk barnehage. Alf Ivar og Benjamin er noen aktive gutter som liker å være i barnehage. Det er mye som er annerledes i en japansk barnehage enn en norsk barnehage. Men det er med glede at vi har fått erfare at guttene trives i  あおばえん. De har tatt utfordringene med å begynne i en ny barnehage i et annet land på en god måte. Vi er imponert! Takknemlige er vi også til Gud som har hørt våre bønner.

IMG_0053
Alf Ivar og Benjamin med barnehagehatten på utenfor あおばえん barnehage. Hatten må alltid være på når de går til barnehagen og når de er ute og leker i barnehagen. 
IMG_0045
Ryggsekken er med hver dag. Oppi den er lunsjen foruten tannbørste, kopp, oppmøtebok, håndkle med mer – alt hva du behøver for en dag i barnehagen. 

Alf Ivar og Benjamin koser seg når de kan leke ute i barnehagen.

IMG_0587
Foruten hatten så er barnehagens t-skjorte en del av uniformen guttene skal ha på seg hver dag. Alf Ivar og Benjaminb er stolte bærere av barnehagens t-skjorte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s